dimecres, 22 d’abril del 2009

Setmana de la Solidaritat

Enguany, la Setmana de la Solidaritat de La Roca del Vallès és del 4 al 10 de maig. L'AMPA del CEIP La Torreta hi vol participar activament, i el projecte més important és l'agermanament amb una escola de Guatemala. Per tal de recaptar diners per aquesta escola, hem preparat tot un seguit de tallers i actes. Esperem la participació i la col·laboració de tothom perquè la recaptació sigui tot un èxit.

2 comentaris:

AMPA Ceip La Torreta ha dit...

Estem molt orgullosos de l'alta participació en el taller de polseres. Els que varen venir, a més d'emportar-se unes polseres fabuloses, en van fer un munt per poder vendre-les en el "mercadillu de la solidaritat".
Els més menuts també varen complir i més de 40 alumnes d'infantil van deixar la seva empremta marcada en el mural de la solidaritat.
Esperem que el mandala i el mercadillu també siguin tot un èxit de participació i poguem aconseguir una bona recaptació per l'escola de Guatemala.

AMPA Ceip La Torreta ha dit...

Genial !!!
Tant la participació com la col·laboració de la gent ha superat el que esperàvem. El taller de polseres va ser un èxit de participació, igual que el taller del mural solidari.
I el mandala... ha estat suprem !!!
Molta gent ha vingut a posar el seu granet de sorra per fer el mandala gegant, i ha quedat d'allò més bé. Donava goig de veure i tothom s'apenedia que després passés la brigada de neteja.