dimarts, 23 de març del 2010

L'AMPA reclama posar solució al tema gats

Vist el problema que tenim amb els gats a l'escola del carrer Canàries, que van a fer les seves necessitats al sorral del centre, l'AMPA ha cursat una instància a l'ajuntament per tal que busquin solució per aquest tema el més aviat possible.

El text diu així:

"Tenim un greu problema a l'escola d'infantil del Carrer Canàries. El sorral de l'edifici s'ha convertit en el lloc on un grup d'un número considerable de gats de carrer van a fer les seves necessitats, cosa que comporta un risc majúscul pels alumnes de l'escola. Els pares han demanat a la nostra entitat que sol·licitem a l'ajuntament que hi posi solució. Un dels problemes cau en un grup de veïns que dóna menjar a aquest grup de gats, cosa que comporta la proximitat d'aquests animals a la nostra escola. La directora de l'escola ja ha parlat amb aquests veïns però no es soluciona el tema.

Sol·licitem a l'ajuntament que miri de posar solució al tema anteriorment esmentat. Una via és dirigir-se als veïns que donen menjar als gats, i l'altra és que la gossera es faci càrrec d'aquests gats de carrer que tants problemes causen a la nostra escola. Cada dia que passa hi ha més gats i per tant el sorral cada vegada està més brut. Ens trobem que els nostres fills i filles "juguen" amb excrements de gats amb l'agravant higiènic i sanitari que això comporta. Esperem que l'ajuntament hi pugui posar solucions els més aviat possible."