dimecres, 5 de maig del 2010

Al maig, bicis a raig

Activitat gratuïta per als més petitons:

Tots els dimecres del mes de maig, porteu la vostra bici i quedeu-vos a les pistes de primària amb els vostres compis de l'escola. Us ho passareu molt bé!!!

Activitat dirigida exclusivament als alumnes de P3, P4 i P5.

Evidentment, en cas de pluja l'activitat queda anul·lada.

Taller de mural solidari

Avui dimecres s'ha fet el taller del mural solidari per als més petitons de l'escola. Ha estat un gran èxit. Uns 40 nens i nenes han participat demostrant la seva solidaritat vers l'escola de Guatemala.

El mural estarà penjat a l'escola d'infantil fins a finals de curs. És una manera de fer entendre que sempre, no només dins la setmana de la solidaritat, s'ha de ser solidari amb els demés.

Moltes gràcies a tots els que heu participat !!!

Ja estan adjudicades les obres per a la nova escola !!!

Una excel•lent notícia per al barri de La Torreta i per a la Comunitat educativa del C.E.I.P. La Torreta. A continuació us fem un resum de les paraules dites per l'Alcalde de La Roca del Vallès, Sr. Ros:

Dijous 29 d’abril de 2010, l’empresa pública de la Generalitat de Catalunya GISA, (Gestió d’Infraestructures, S.A.), va adjudicar les obres de construcció del nou C.E.I.P. La Torreta a la constructora TAU-ICESA. Aquesta empresa constructora va resultar guanyadora del concurs convocat per GISA, entre un total de 54 empreses presentades. L’import d’adjudicació va ésser de 3.794.843,76 €, sense IVA.

El termini fixat per a l’execució de les obres és de 18 mesos.

Dos dies abans, el 27 d’abril de 2010, GISA havia adjudicat la Direcció de les obres a l’equip d’arquitectes “Taller de Arquitectos colaboradores, S.C.P.”, per un import de 109.575,95 €. Aquest equip d’arquitectes és el mateix que va contractar l’Ajuntament via concurs públic, per a la redacció del Projecte Tècnic, la qual cosa és una garantia per a la bona execució de les obres i l’exigència en el compliment dels terminis. Aquest equip ha resultat guanyador del concurs entre un total de 15 equips presentats.

La llarga reivindicació per unificar l’escola en un sol edifici, i per desdoblar l’oferta educativa en dues línies ha arribat al seu punt culminant en que les obres són ja a punt de començar. La Torreta disposarà d’un modern edifici escolar, perfectament equipat, amb les capacitats i prestacions que fixa avui en dia el Departament d’Educació per als equipaments escolars.

Els moments claus d’aquest procés són:

01/07/2008 – Acord de Ple, aprovant el Conveni amb el Departament d’Educació per a la redacció del Projecte Tècnic.

01/07/2008 – Acord de Ple, aprovant el Projecte d'ordenació de l'eix cívic del barri de La Torreta i estudis previs del nou CEIP La Torreta.

04/09/2008 - La Junta de Govern local aprova el concurs per a la redacció del Projecte Tècnic per construir la nova escola.

30/10/2008 – Signatura del Conveni.

27/11/2008 - La Junta de Govern local aprova l’adjudicació de l’encàrrec de redacció del Projecte de la nova escola a l’equip d’arquitectes “Taller de Arquitectos colaboradores, S.C.P.”

08/04/2009 - L’equip d’arquitectes redactor del Projecte Tècnic presenta el Projecte Bàsic a l’Ajuntament.

28/07/2009 – Acord del govern de la Generalitat per a la construcció de la nova escola de La Torreta.

29/02/2010 - GISA convoca el concurs públic per a la licitació de la Direcció de les obres de construcció de la nova escola.

29/02/2010 - GISA convoca el concurs públic per a la licitació de les obres de la nova escola.

27/04/2010 - GISA adjudica la direcció de les obres a l’equip d’arquitectes “Taller de Arquitectos colaboradores, S.C.P.”

29/04/2010 - GISA adjudica les obres a l’empresa TAU-ICESA

Com podeu veure aquest és un procés complexa que necessita d’uns terminis d’informació pública que garanteixin la transparència i la claredat de tots els procediments.