dimecres, 24 de febrer del 2010

Licitació per a la nova escola

El passat 5 de febrer, GISA va treure a licitació la nova construcció del CEIP La Torreta, de dues línies, en substitució de l'antiga construcció escolar. L'encàrrec esdevé com a conseqüència del concurs per assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i d'execució, de l'estudi de seguretat i salut, del certificat d'eficiència energètica i del projecte d'enderroc guanyat en concurs promogut per l'Ajuntament de la Roca del Vallès, el passat novembre de 2008.

El projecte desenvolupa les directrius definides en el projecte d'ordenació de l'Eix cívic del barri de la Torreta, aprovats pel consistori el passat juny de 2008, redactades pel mateix equip redactor que desenvolupa aquest projecte. El programa que ha d'acollir l'edifici és el d'un Centre d'Educació Infantil i Primària de 2 línies, que ha de permetre l'activitat complerta amb totes les unitats d'educació infantil i primària, administració i resta de serveis en funcionament. Aquestes darreres unitats hauran de tenir una vinculació funcional directe amb educació primària.

En els estudis previs desenvolupats en el projecte d'ordenació de l'Eix Cívic es reflectia el desig per part del consistori d'aconseguir que la biblioteca així com l'aula d'informàtica de l'escola esdevinguessin dependències complementàries a les de la resta dels equipaments d'aquest sector. Aquest condicionant ajudarà a definir al nou CEIP com un equipament més vinculat a la idea de fer poble en aquest sector del barri, i alhora reforçarà el caràcter aglutinador de l'eix cívic i el relligat dels diferents equipaments del barri. El pressupost base (sense IVA) és de 4.475.431,02€