dimarts, 13 de juliol del 2010

Cartes Guatemala

El proper dia 17 de juliol, les nostres cartes sortiràn cap a Guatemala. N'hi ha un munt, tot i que malauradament no ha contestat tothom.

Esperem que els membres de la Fundació Quetzal tornin amb més correspondència.

Per les vacances de Nadal podrem tornar a enviar una nova remesa, així que espereu al setembre per rebre les vostres cartes i contestar-les.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.

Boicot colònies i sortides escolars

La FaPaC demana a l'Administració que resolgui la problemàtica arran del boicot d'alguns professors a fer sortides i colònies escolars en resposta a la supressió de la jornada intensiva al juny el curs vinent.

Recomanació: La FaPaC recomana a les AMPA associades fer una reclamació a Inspecció d'Educació si en els seus Consells Escolars s'aprova la supressió de sortides i colònies per tal d'expressar el seu desacord amb aquesta decisió i que així en quedi constància.

La FaPaC mostra la seva profunda preocupació davant la situació que s'està produint en moltes escoles ateses les comunicacions que s'estan rebent des de diferents AMPA.

La postura d'alguns professors i professores és del tot inadmissible i pot ser qualificada de xantatge en posicionar-se en els consells escolars en contra de fer colònies i sortides com a protesta per la no autorització de la jornada intensiva.

Considerem que aquestes activitats estan aprovades en el PEC (Projecte Educatiu de Centre) i que representen un temps educatiu molt valuós per als nostres fills i filles. La mesura situa els alumnes com els màxims perjudicats.

La FaPaC recorda que els alumnes són les víctimes d'aquest posicionament totalment contrari a treballar per oferir la bona qualitat educativa que tots, també com a mares i pares, volem.

Davant d'això, la FaPaC reclama a les administracions educatives que posin fi a aquest boicot amb conseqüències negatives i allunyades dels paràmetres de qualitat que ha d'assolir la nostra educació pública catalana.