diumenge, 9 de maig del 2010

Normes per a les cartes de Guatemala

Benvolgudes famílies del CEIP La Torreta,

el passat dia 6 de juny, en el decurs del Berenar Solidari, molts de vosaltres us vàreu emportar, amb molta il·lusió, cartes dels nens i nenes de l’escola CMP San Pablo de Guatemala. Per a nosaltres va ser un orgull veure com es repartien les cartes de nens i nenes que volen ser amics vostres.

En el moment de repartir-les, ja vàrem dir les normes, que us detallem tot seguit:

- Cal que totes les cartes siguin contestades perquè cap nen/a de Guatemala es quedi sense correspondència.

- Les cartes s’han de posar dins d’un sobre, amb el nom del nen/a a la part del davant.

- No cal posar-hi segell.

- Els sobres s’hauran de dipositar en unes caixes-bústia que estaran davant de secretaria a l’escola de primària i en el hall de l’escola d’infantil.

- Les cartes s’han d’entregar abans de finals de curs, doncs durant l’estiu s’enviaran a Guatemala.

- Hi podeu adjuntar fotos, dibuixos... però sobretot és important que els hi expliqueu com és el vostre poble i la vostra escola.

- Tots aquells que volgueu cartes, recordeu que l’AMPA encara en té més per repartir. Ens trobareu tots els dimecres del mes de maig a l’escola d’infantil, de 17’15 a 18’15h.

- Totes les cartes que quedin en poder de l’AMPA seran contestades pels membres de la junta, de manera que no patiu, cap nen/a de Guatemala es quedarà sense cap carta.

Moltes gràcies per la vostra solidaritat i la vostra col·laboració. Recordeu que al setembre rebreu la resposta de les vostres cartes enviades. Amb aquest intercanvi de correspondència formareu una amistat amb gent de l’altre costat del món.