dimarts, 17 de novembre del 2009

Campions !!!


Siiii, la nostra escola ha guanyat el premi d’educació ambiental Súper-Anella !!!
El CEIP La Torreta ha estat l’escola guanyadora, per tercera vegada, del premi Súper-Anella del curs 2009-2010 que convoca l’empresa ITW Hi-Cone de La Garriga, amb el suport del Consorci de Residus del Vallès Oriental i el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

La convocatòria s’emmarca dins un programa d’educació ambiental que, sota el nom de l’Anella, pretén fomentar el reciclatge de les anelles de plàstic que agrupen les llaunes de begudes. Totes les escoles i instituts de secundària del Vallès Oriental i Sabadell poden prendre part d’aquest
programa que consisteix a reunir el màxim nombre d’anelles de plàstic, que posteriorment seran reciclades per l’empresa ITW Hi-Cone, dedicada a la seva fabricació.
La participació, a més de promoure la conscienciació sobre la necessitat de reciclar i tenir cura del medi ambient, té una recompensa: l’escola que recull més anelles per alumne rep el Premi Súper-Anella, dotat amb 1000 euros en material informàtic.
El premi ha estat lliurat avui, 17 de novembre, a les 15'30hores, a la biblioteca del nostre centre educatiu. A l’acte hi ha assistit un representant de l’empresa ITW Hi-Cone, un del Consorci de Residus del Vallès Oriental, i la regidora d'Ensenyament de l'ajuntament de La Roca del Vallès. La directora del centre, Pilar Bàrcena, ha recollit el premi amb una gran cara de felicitat.

Des l'AMPA donem l'enhorabona a l'escola, especialment a totes aquestes famílies que col·laboren durant tot el curs. Gràcies a aquest gest hem pogut recollir la quantitat de 29 kg d'anelles, i hem resultat ser l'escola guanyadora d'enguany. Tot un orgull. Moltes felicitats, CEIP La Torreta !!!